• Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  • 96 331 26 29
 cabecera face2019

Nuestro llibret sigue recibiendo destacados reconocimientos

Pin It

 

Desde que fue presentado el pasado 18 de Febrero nuestro llibret se ha convertido en uno de los referentes de estas fallas 2020 tristemente interrumpidas por las circunstancias que estamos viviendo. Su edición fue muy bien acogida por faller@s, comerciantes y colaboradores, que no dudaron a la hora de elogiar su calidad literaria y de diseño.

A ello le hemos de sumar los resultados obtenidos en los diferentes concursos a los que ha sido presentado y que nos han reportado alegrías destacadas. Al segundo premio obtenido en el concurso organizado por la Generalitat Valenciana, todo un logro nunca antes obtenido por nuestra comisión, hay que añadirle los reconocimientos que se están haciendo públicos en las últimas jornadas y que, en el caso del Premi Lletres Falleres al llibret en su conjunto, somos la única falla de la ciudad de Valencia que está nominada. Todo un logro que, desgraciadamente, no podemos festejar en la medida que corresponde pero que queremos destacar en la Web del Duc.

 

FINALISTES DEL PREMI LLETRES FALLERES

 

La Federació de Lletres Falleres anuncia els finalistes del premi Lletres Falleres 2020 al llibret de falla. Si bé el jurat es va reunir el passat mes de març, abans de la declaració de l’Estat d’Alarma, les circumstàncies van provocar la decisió d’ajornar l’anunci, que finalment s’ha desvetllat en el dia en que hauria d’haver celebrat al teatre Bernat i Baldoví de Sueca la Festa de les Lletres Falleres 2020.

Els llibrets finalistes són:

-Falla Plaça Germanies d’Alzira

-Falla Barri Sant Francesc d’Oliva

-Falla El canet de Cullera

-Falla Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals de València

-Falla Plaça Major de Carcaixent

El jurat ha estat conformat per algun membre del jurat de cadascun dels premis de les Lletres Falleres y en total s’han valorat en aquesta edició un total de 42 llibrets d’arreu del territori valencià, encara que s’havia presentat un nombre major, ja que era condició indispensable haver estat nominat a algun premi de les Lletres Falleres per optar a aquest guardó.

El guanyador, que aconseguirà un premi de 800 euros, es donaran a conèixer futurament, en un acte encara per decidir, depenent de l’evolució de la pandèmia Covid-19.

 

FINALISTES DEL PREMI BERNAT I BALDOVÍ DE LLETRES FALLERES 2020

La Junta Local Fallera de Sueca ha fet públics els nominats al premi Bernat i Baldoví 2020 de Lletres Falleres, que reconeix el millor sainet publicat a un llibret de falla de qualsevol comissió fallera de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu d’estimular el conreu d’un gènere teatral de llarga tradició històrica i popular.

Els treballs nominats al Premi Bernat i Baldoví en aquesta edició de 2020 són:

-“Això ho pague jo!”, d’Hernán Mir Serrano per a l’A.C. fallera Duc de Gaeta- Pobla de Farnals de València

-“Un assassí va solt”, de Talia Llop Roselló per a la falla Av. D’Espanya de Sueca

-“El miracle de Sant Cucufato”, de Miquel Hernández Ruiz per a la falla Plaça de l’Ajuntament de Sueca

A aquesta segona edició del premi s’han presentat sainets des de Sueca, Gandia, València, Carcaixent i Borriana.

El sainet guanyador s’anunciarà en passar falles, a la Festa de les Lletres Falleres que tindrà lloc al Teatre Bernat i Baldoví de Sueca. El guanyador obtindrà 800 euros, dels quals seran 700 per a l’autor o autora del sainet, i 100 per a la comissió fallera que el publica al seu llibret.

Nuestra felicitación más efusiva a quienes lo han hecho posible y nuestros mejores deseos de cara al resultado final de los concursos organizados por Lletres Falleres.