• Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  • 96 331 26 29
 cabecera face2019

ENGUANY... SÍ!

Pin It

El passat divendres dia 10 de Gener al Palau de Congressos va tindre lloc la Gala de la Cultura, amb l'espectacle "ENGUANY, NO!". Per al grup DUC DE TEATRE la gala esdevingué un èxit absolut en ser un dels grans guanyadors de la llarga vetlada, que es convertia en ENGUANY... SÍ!

La nit va començar amb el lliurament a Javier Elena del seu tercer premi de Declamació en la categoria juvenil i va continuar de forma extraordiària amb la proclamació d'Hernán Mir com a guanyador del concurs literari categoria Microteatre.

(Imagen: Armando Romero)

(Imagen: Armando Romero)

Arribats els moments culminants de la Gala, Duc de Teatre esdevenia màxim triomfador en la categoria Juvenil en assolir quatre premis de les cinc nominacions atorgades (i possibles). Alba Casas Sanz, Saragüells a la millor actriu novella, Andrea Mir Olba, Saragüells a la millor actriu principal. Paqui Olba i Hernán Mir, Saragüells a la millor direcció i PRIMER PREMI a la MILLOR OBRA, per la representació de “El verí del Teatre”.

(Imagen: M.Domínguez)

(Imagen: M.Domínguez)

(Imagen: M.Domínguez)

(Imagen: M.Domínguez)

(Imagen: M.Domínguez)

Dies després l'èxit de Duc de Teatre es completava en conéixer la sisena posició en la categoria PRINCIPAL, sent la seua primera participació entre els grans del teatre faller.

(Imagen: M.Domínguez)