• Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  • 96 331 26 29
 cabecera face2019

TEATRE AMB MAJÚSCULES

Pin It

Els components de Duc de Teatre tornaren a fer un homenatge al TEATRE amb majúscules, eixe que es queda gravat en la retina i la memòria dels afortunats que vam assistir a la representació de l’obra "Ma mare i altres maneres de patir un atac de nervis".

D’una adaptació acurada d’un excel·lent text, els espectadors s’enganxaren a la representació que va fluir amb un ritme precís i captivador.

 Des de la pujada del teló, el primer llum, la primera paraula de Kiko, la representació va esdevindre un imant per a l’espectador, que captivat va acompanyar les tribulacions d’un home sol, aclaparat per la soledat sobtada, víctima de l’ajuda d’una mare molt especial.

Una interpretació impecable, creïble i propera del personatge protagonista a càrrec d’Arturo Sebastià, perfectament acompanyat de cinc dones, Mariluz Vidal, Ana Belen Sastriques, Chelo Vidal, Natalia Mas i Maka Izquierdo, que dibuixaren magníficament cinc personatges femenins amb vida, passió, sentiments i conflictes diferents.

El treball d’il·luminació i la selecció musical sostingueren adequadament un més que bo nivell d’interpretació. Menció especial cal fer de la labor de direcció que en tot moment va saber jugar amb els plànols de realitat-ficció, accentuant a la perfecció el diferent decurs de l’obra, subratllant moments, fets i reflexions.

En suma, un extraordinari treball demostració palesa que l’esforç, el compromís i el "savoir faire" en teatre, donen com a resultat un TEATRE amb majúscules que enorgulleix a tot el col·lectiu de la falla Duc de Gaeta- Pobla de Farnals.

 (Fes clic en la imatge per a veure l'àlbum complet)

 

Gràcies als qui ho han fet possible.